Het menu

 

5 Gangen €90,-

6 Gangen €105,-

7 Gangen €115,-

Lunchmenu 3-gangen €45,-

Over ons

Britta (33) en Yuri (39) Wattimena hebben ruime ervaring opgedaan bij Rotterdamse toprestaurants. Britta werkte als gastvrouw bij sterrenrestaurants als FG Restaurant, Food Labs by François Geurds en Amarone. Het afgelopen half jaar bekwaamde ze zich bij kaasspeciaalzaak De Kaashoeve in Rotterdam verder in de wereld van kaas.
Yuri heeft FG Restaurant, Food Labs by François Geurds, Amarone en The Millèn op zijn cv staan, waar hij bij de laatste drie als sous-chef werkte.

De naam YANO is een samenvoeging van Noah en Yara, respectievelijk de zoon en de dochter van Britta en Yuri Wattimena. Britta Wattimena: “Onze kinderen betekenen veel voor ons en we wilden ze heel graag vernoemen in de naam van ons restaurant.

Fine dining zonder grenzen

Een fine-dining-restaurant met een wereldse kookstijl zonder grenzen, waarbij de gast ook wat kan proeven van de half Molukse afkomst van Yuri.

Het interieur

is ontworpen door Jeroen Smeele van SMEELE Design en wordt in een elegante en ingetogen stijl van ‘Japandi’, dat een mix is van Japanse en Scandinavische invloeden.

Vacatures

• Medewerker bediening
• Afwasser

Openingstijden:

Woensdag t/m Zaterdag 
Lunch Keuken geopend vanaf 12:00 tot 14.00 u.
Omstreeks 16:30 uur wordt de lunch afgerond.
Diner vanaf 18:00

Zondag, maandag, dinsdag : Gesloten (In overleg eventueel open voor private dining, groepsreserveringen & partijen)
Bel

+31 (010) 842 44 45

Ons adres

Straatweg 114
3051 BM Rotterdam

e-mail

info@restaurantyano.nl