Het menu

Argentijnse garnaal – Kalf – Chinese kool – XO
~
Aubergine – Kinzanji Miso – Kombu – Ponzu
~
Makreel – Boemboe – Aardappel ~ Djeroek Poeroet
~
*Lam – Bospeen – Doperwt – Kurkuma
~
Sukade – Bosui – Romesco verde
~
** Comté – Braam – Salie – Granny Smith
~
Aardbei – Gele biet – Nootmuskaat – Vlierbes

 

5 Gangen 90,-
* 6 Gangen 105,-
** 7 Gangen 115,-
Lunchmenu 3-gangen 45,-

à la Carte

Voorgerechten

Steak tartaar – Relish – Eidooier – Brioche
Argentijnse garnaal – Kalf – Chinese kool – XO
Hamachi – Kimchi – Bieslook – Radijs
Lever – Lychee – Paarse wortel – Sakura

Hoofdgerecht

Zeetong – Bospeen – Beurre blanc
Wagyu – Aubergine – Kinzanji Miso – Kombu
Anjou Duif – Topinamboer- Zwarte knoflook

Dessert

Cendol – Kokos – Gula djawa – Pandan
Aardbei – Gele biet – Nootmuskaat – Vlierbes
Durian – Koffie – Witte chocolade – Pinda

Selectie kazen van Het Kaasatelier

Openingstijden

Woensdag t/m Zaterdag
Lunch: Keuken open vanaf 12:00 tot 14.00 u.
Omstreeks 16:30 uur wordt de lunch afgerond.
Diner: vanaf 18:00 uur

Zondag, maandag, dinsdag: Gesloten
(In overleg eventueel open voor private dining, groepsreserveringen & partijen)

Restaurant Yano

Straatweg 114
3051 BM Rotterdam

T: +31 (010) 842 44 45

E: info@restaurantyano.nl