
Het menu
Langoustine – Komkommer – Vlierbloesem – Pancetta
~
Kailan – Bosui – Boekweit – XO
~
Makreel – Boemboe – Aardappel ~ Djeroek Poeroet
~
* Kalfszwezerik – Aubergine – Granaatappel – Munt
~
Shortrib – Artisjok – Paprika – Tamarinde
~
** Fette Berta – Vuurzee – Honing – Tonkaboon
~
Durian – Koffie – Witte chocolade – Pinda
5 Gangen 90,-
* 6 Gangen 105,-
** 7 Gangen 115,-
Lunchmenu 3-gangen 45,-
à la Carte
Voorgerechten
Steak tartaar – Edamame – Lavas – Karnemelk
Langoustine – Komkommer – Vlierbloesem – Pancetta
Hamachi – Kimchi – Bieslook – Radijs
Lever – Lychee – Paarse wortel – Sakura
Hoofdgerecht
Zeetong – Bospeen – Kurkuma – Beurre Blanc
Wagyu – Kalian – Bosui – Boekweit – XO
Anjou duif – Waterkers – Blauwe bes – Rucola
Dessert
Cendol – Kokos – Gula djawa – Pandan
Groene olijf – Tamarillo – Calamansi – Basilicum
Durian – Koffie – Witte chocolade – Pinda
Kaasselectie

Openingstijden
Woensdag t/m Zaterdag
Lunch: Keuken open vanaf 12:00 tot 14.00 u.
Omstreeks 16:30 uur wordt de lunch afgerond.
Diner: vanaf 18:00 uur
Zondag, maandag, dinsdag: Gesloten
(In overleg eventueel open voor private dining, groepsreserveringen & partijen)
Restaurant Yano
Straatweg 114
3051 BM Rotterdam
T: +31 (010) 842 44 45
E: info@restaurantyano.nl